beeld2

Energetische behandelingen

Energetische therapie is een complementaire geneeswijze. Het vervangt geen medische behandelingen en werkt aanvullend. Soms blijft de klacht aanhouden en zegt men; je moet er maar mee leren leven...!

Probeer daarom bij stress, pijn psychische en/of lichamelijke klachten eens een energetische behandeling. Heel vaak is er wél een oplossing! Door het opheffen van blokkades kan het lichaam weer meer zelfgenezend werken. Dit gebeurt door de energiestromen weer in gang te zetten. (de universele kosmos of de Goddelijke energie).

Hoe ga ik te werk?

We beginnen met een kort, ontspannen intakegesprek. Daarbij stel ik je een aantal vragen om erachter te komen wanneer en hoe de klacht is ontstaan.

Je houdt je kleding aan tijdens de 60 minuten durende behandeling.

Je staat eerst voor een spiegel. Vervolgens lig je op een behandelstoel. Ik laat mijn handen het werk doen door je lichaam ‘schoon te maken’. Vervolgens blijf ik op die plaatsen daar waar jij de pijn voelt en waar misschien blokkades zitten. Misschien voel je een tinteling door je lijf gaan en de plek warm worden (enkele mensen voelen weinig maar de werking is daarom niet minder). Velen ervaren dit als zeer ontspannend.

Na afloop drinken we samen nog een kopje thee om even weer bij komen. We bespreken hoe het met je gaat en of er nog een behandeling zou moeten plaatsvinden.

Vaak hebben klachten die al vele jaren aanwezig zijn meerdere behandelingen nodig. Maar ook velen zijn na 1 behandeling ‘klaar’.

Enkele voorbeelden van klachten die kunnen verminderen of verdwijnen door een energetische behandeling:

 • (oude) Botbreuken.
 • Beklemmingen van zenuwen (bijv. carpale tunnelsyndroom).
 • Druk zijn in je hoofd (bijv. ADHD).
 • Buikpijn/klachten.
 • PMS/Endometriose/menstruatieklachten.
 • Tenniselleboog.
 • Stemproblemen.
 • Eczeem.
 • Migraine.
 • Allerlei klachten waar geen directe oorzaken voor zijn.
beeld1

Wie zijn wij

Welkom bij Asmaras

Asmaras is een schoonheidssalon/energetische praktijk in de stad Groningen waar u voor een vriendelijke prijs terecht kunt voor: huidverzorging en verbetering, visagie of voor een heerlijke ontspannende massage in een serene omgeving. De diverse Oosterse technieken worden gecombineerd met moderne Westerse behandelmethodes.Wat bieden wij aan?

 • Coaching in combinatie met een energetische behandeling; totale relaxbehandeling voor lichaam en geest. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nek-, schouder-, rug-, buik- klachten, maar ook de overgang, psychische klachten en stress. (60 minuten) Een energetische behandeling geeft verlichting tot totale genezing. (Voorbeeld: Verhelpen van het moeizaam lopen na het oplopen van een gebroken rug; na 13 jaar dagelijkse pijn, eindelijk verlichting en na een aantal behandelingen zelfs pijnvrij en weer mobiel. Denk ook aan migraine klachten en bijvoorbeeld knieblessures). Ook erg geschikt voor het personeel van uw bedrijf!
 • Verschillende schoonheids-, gezichts- behandelingen: bijvoorbeeld; oppervlakte reiniging/dieptereiniging, stomen inclusief ontspanningsmassage en een klus naar keuze (wimpers/wenkbrauwen verven of epileren) plus een masker en make-up. (60 minuten) Voor mannen; gezichtsbehandeling inclusief rug massage.
 • Persoonlijk make-up advies.
 • Visagie workshops.
 • Bijvoorbeeld een familie-fotoshoot voor het hele gezin door een professionele fotograaf (Asmarasphoto verzorgt o.a. de officiële foto's van oraties en promoties bij de RUG, trouwerijen en bedrijven). 


De meeste behandelingen zullen in onze sfeervolle praktijk Asmaras plaatsvinden, gevestigd aan de Sijgersmaheerd 86, te Groningen. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook makkelijk te bereiken per fiets en bus (10 min. vanaf de Grote Markt).

 

Sluiten

Anneke Tiwow-Stulp

Mijn naam is Anneke Tiwow-Stulp (1961). Sinds 1990 werk ik voor het Noorderpoort als docent en voorheen in een justitiële inrichting voor jongeren. Hier verzorg ik visagielessen, uiterlijke verzorging-, houding-, en presentatielessen. Daarnaast bied ik een 16 weken durende (1 dag in de week) visagie-opleiding aan, waar mensen hun diploma kunnen halen bij het Noorderpoort.

 

Dit werk doe ik met veel genoegen omdat het uiterlijk een grote rol speelt in deze tijd. Ieder mens is soms onzeker en zit niet lekker in zijn of haar vel. Door kleine aanpassingen en het mooie bij iemand te accentueren, creëer en geef je een gevoel van meer zelfvertrouwen en zekerheid. Dit heb ik ook bij cliënten mogen doen bij o.a. het Noorderpoort en de Sozawe, waar ik styling-, make-up-, en haar- adviezen heb gegeven.

 

Toch miste ik iets voor het behalen van een volledig resultaat. De buitenkant kan niet stralen als er van binnen meer speelt. Soms heb je zorgen en kan je kampen met verdriet, woede en/of onopgeloste issues welke je zijn overkomen. Misschien kan je er niet direct zelf de vinger opleggen waardoor deze gevoelens opspelen. Het resulteert bij veel personen in lichamelijke en/of psychische klachten en ziektebeelden.

 

Sinds 1994 ben ik mij daarom gaan verdiepen in healingen (o.a. Quantum Touch, Pranahealing, Tachyon). Het gevoel dat ik de universele energie via mijn handen kan laten stromen, daar waar het in het lichaam het meest nodig is, speelde al vroeg in mijn leven een rol. Doordat ik deze energiebehandeling kon geven aan kinderen in de justitiële inrichting, werd het gedrag van hen die erg boos, bang of verdrietig waren, duidelijk anders. Deze emoties waren daarna minder heftig.
Inmiddels heb ik meer dan honderd mensen behandeld met allerlei uiteenlopende lichamelijke en/of psychische klachten Na de behandeling voelt men duidelijk verschil en één of meerdere behandelingen resulteren vaak in het volledig verdwijnen van de kwaal. Zie hiervoor de ervaringen.

Ik run samen met mijn dochter Rosalie onze praktijk in Groningen. Wij hopen u daar of op locatie spoedig te mogen begroeten

Mocht op de één of andere manier geld een rol spelen voor de energetische behandeling; ik weet zeker dat wij daar samen uit zullen komen.

Sluiten

Rosalie Tiwow

Mijn naam is Rosalie, mijn tweede naam is Asmara. Dit betekent in het Indonesisch: “uit liefde geboren”. Dit was dan ook de meest voor de hand liggende naam Asmaras van ons bedrijf.

Mijn liefde voor het beroep schoonheidsspecialiste uitte zich vier jaar geleden in het openen van onze schoonheidssalon. Ik oefen mijn beroep met veel plezier uit en ik geniet elke dag van het contact met mensen van alle leeftijden met het uitvoeren van de vele verschillende behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. U kunt kiezen uit een van de Wellness Treatments of de losse behandelingen en in overleg is veel mogelijk.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen bij Asmaras voor een heerlijke schoonheidsbehandeling die bij u past!

Sluiten

Sonny Tiwow

Hallo,

Momenten die voor mensen belangrijk zijn, leg ik graag vast zodat iedereen daar met veel plezier op kan terugkijken. Denk aan een huwelijk, een receptie of een promotie. Ik vind het altijd een groot compliment als men zegt: ’Je hebt prachtige foto’s gemaakt maar eigenlijk hebben we je nauwelijks opgemerkt’. Een goede fotograaf kent zijn plaats tijdens de opnames, pakt dat ene belangrijke shot, welke veel voor mensen betekent. Dit geldt ook voor de individuele wens/opdracht van bedrijven.

De uitrusting waarmee ik werk is van het merk NIKON. Kijk voor onze expertise naar de foto opdrachten. 

 

Ons complete aanbod

Neem contact met ons op

Selecteer nummer: '' om uw bericht te versturen

Contact informatie

Adres

Sijgersmaheerd 86
9737 VJ Groningen

Telefoon

Anneke: +31 654715610
Rosalie: +31 681547580
Sonny: +31 654715844

Email

info@asmaras.nl